Letos sta Center za kulturo, šport in prireditve v Izoli in Občina Izola organizirali že

  1. Otroško istrsko pustno povorko ter veliko pustno rajanje.

Njihovemu vabilu k sodelovanju na prireditvi smo se navdušeno odzvali tudi v vrtcu Mavrica Izola. Bogat kulturni in zabavni program se je odvijal na trgu Pietro Coppo v torek, 13.februarja 2018. Zbor otrok na trgu se je veselo pričel ob 10.00 uri.

Prireditve, ki je bila namenjena najmlajšim. smo se udeležili v velikem številu. Povorka pisanih pustnih mask je razveseljevala mimoidoče, ter jih vabila, da si prireditev tudi bližje ogledajo, Dogajanje je bilo prežeto z glasbenimi, plesnimi in animacijskimi točkami, ki jih je povezovala ga.Saška.

S skupnimi močmi smo zimo preganjali s petjem, metanjem konfetov ter prijetnim medsebojnim druženjem. Po slovesu s trga Pietro Coppo smo obiskali tudi občinsko mestno hišo. Gospod župan Igor Kolenc s sodelavci nas je ob tej priložnosti lepo sprejel, pozdravil ter pogostil s pustnimi dobrotami. V zahvalo pa smo jim zapeli pustno pesem z željo, da bi čimprej prišla pomlad. Na sprehodu po Izoli nas je sonček lepo ogrel, tako smo vedeli, da smo svojo nalogo dobro opravili.

 

Zapisala: vzg. Bojana Sikur

(Skupno 108 obiskov, današnjih obiskov 1)