V petek 18. 9. 2015, je približno 30 delavcev podjetij DINIT d. o. o. in DINERS CLUB ITALIA s. r. l. – Podružnica Izola, izvedlo prostovoljno delovno akcijo, z namenom preživeti družbeno koristni dan v vrtcu Mavrica Izola.

V enoti Školjka so pobarvali igrala, ograjice na otroških terasah, pokosili travo na igrišču, postrigli živo mejo okoli vrtca, uredili zelenice ob vhodih v vrtec in uredili gredice na 2. paviljonu.

V  enoti Livade so pobarvali del železne ograje na stopnišču na stranskem vhodu (V. vhod). Ves potrebni material (barve, čopiče, rožice) so sami nabavili in prinesli s sabo.

Ob prihodu jih je pozdravila ravnateljica vrtca Suzana Božič. Otroci iz skupin Mucka, Metuljček in Kresnička so jim pripravili kratek nastop in se jim zahvalili v imenu vseh otrok in delavcev vrtca ter podarili sliko, ki jo je narisala 5-letna Lara. Z veliko spretnosti, dobre volje in v sproščenem vzdušju so naši pridni prijatelji prispevali h lepšemu in urejenemu igrišču našega vrtca. Letošnja akcija je bila že druga tovrstna akcija, ki so jo izvedli v našem vrtcu.

Hvala vsem!

IMG_4564 IMG_4572 IMG_4573 IMG_4575 IMG_4596 IMG_4597 IMG_4598 IMG_4602

(Skupno 279 obiskov, današnjih obiskov 1)