Spoštovani starši, V šolskem letu 2020-21 bomo v naš vrtec sprejeli 118 novih otrok. Sprejeti so VSI OTROCI, ki bodo v septembru imeli pogoje za vključitev v vrtec (starost 11 mesecev).  Starši sprejetih otrok ste vabljeni k podpisu pogodbe o medsebojnih odnosih med vrtcem in starši, ki jo morate oddati v roku 14 dni od prejema obvestila o sprejemu otroka v vrtec.

Na čakalni seznam za morebitni medletni sprejem smo uvrstili 17 otrok, ki v septembru še ne izpolnjujejo zakonskega pogoja za vključitev (starost 11 mesecev). en otrok je na čakalnem seznamu, ker so starši kot želeni datum vključitve navedli kasnejši datum.

Starši otrok iz čakalnega seznama boste povabljeni k začetku postopka vključitve v vrtec en mesec pred želenim datumom vključitve, v primeru, da bomo imeli takrat prosto mesto v vrtcu.

Starši odklonjenih otrok s stalnim bivališčem v občini Izola so opravičeni do mesečne subvencije za varstvo otroka, ki jo dodeli Občina Izola na podlagi potrdila, ki ga izda vrtec.

Prilagamo seznam sprejetih otrok (vpisne številke) in čakalni seznam za medletni sprejem, ki velja do konca šolskega leta 2020-21.

CAKALNI_SEZNAM_2020

SEZNAM_SPREJETI_2020

 

(Skupno 395 obiskov, današnjih obiskov 1)