Spoštovani starši,

V vrtcu pozorno spremljamo situacijo v zvezi s korona virusom in še bolj pozorno  izvajamo naše redne preventivne dejavnosti in postopke za preprečevanje širjenja različnih okužb: umivanje rok, razkuževanje igrač in redno čiščenje prostorov, v katerih bivajo/ali jih uporabljajo otroci (mize, stoli, tla, kljuke,…). Zavedamo se različnih situacij in morebitnih nevarnosti (vrnitev otrok s počitnic, bližina meje, mobilnost staršev in družinskih članov…).

S strani našega ministrstva smo bili obveščeni, da pripravljajo okrožnico s splošnimi usmeritvami, kako izvajati preventivna ravnanja v zvezi s korona virusom, ki bo usklajena na nivoju države in bo obvezujoča za vse šole in vrtce. Okrožnica bo objavljena na spletni strani ministrstva in bo dostopna tudi staršem in širši javnosti (ko jo dobimo, jo bomo objavili na naši spletni strani).

Kot vidite, na vseh nivojih se pripravljamo in istočasno upamo, da se izognemo morebitni epidemiji v našem kraju. Starši boste o vseh novostih sprotno obveščani.

Vodstvo vrtca

(Skupno 59 obiskov, današnjih obiskov 1)