Spoštovani starši,

Bliža se najlepši mesec v letu. Za vaše otroke smo pripravili veliko dogodkov, ki bodo obogatili življenje v vrtcu v pričakovanju praznikov…

 Starejše skupine bodo obiskale  Kulturni dom,  za mlajše se bo veliko dogajalo v vrtcu.  Letos bodo letos prvič prišli  na predstavo v Kulturni dom tudi starejši otroci iz enote Korte.

 Tudi letos bomo gostili Primorski pravljični festival – obiskala nas bo  lutkarica iz Kopra, Nika Solce. Za starejše skupine bo v naši telovadnici izvedla lutkovno predstavo Lisička, k najmlajšim bodo prišle izvajalke kar v igralnice.

 Gledališka skupina Mavrični svet bo tudi letos aktivna – za otroke drugega starostnega obdobja so pripravili igrico Kako sta Bibi in Gusti sipala srečo, pomagal jim bo tudi Dedek Mraz.  Otroke  1. starostnega obdobja  bosta v igralnicah obiskala Dedek Mraz in njegov zajček.

 Poleg dejavnosti, ki smo jih načrtovali na nivoju vrtca, se bo veliko dogajalo v posameznih skupinah, na nivoju tima/paviljona ali enote. Strokovni delavci pripravljajo igrice za otroke, medsebojna druženja, nastope otrok za otroke ali staršev za otroke in druge dejavnosti. K nekaterim dogodkom boste povabljeni tudi starši in upamo, da se boste kot vedno odzvali v velikem številu in pomagali strokovnim delavkam vrtca razveseliti vaše najmlajše.

Upamo, da bo veseli december minil v veselem in sproščenem vzdušju in da se bomo vsi skupaj imeli lepo!

[ilink url=”http://www.vrtecmavricaizola.si/files/2017/11/veseli-december-2017-kon%C4%8Dna-2-1.docx” style=”download”]razpored dogodkov v decembru[/ilink]

op: vsi dogodki so vnešeni v koledar dogodkov

(Skupno 131 obiskov, današnjih obiskov 1)