Naša Izola je ze večkrat dokazala, da ima zlato srce… starši nasih otrok in ostali Izolani so se odzvali vsem dobrodelnim akcijam, ki jih je organiziral vrtec Mavrica. Sedaj, ko smo mi v težki situaciji, nas vsak dan kličete in nudite pomoč in podporo. Hvala vsem .
Radi vi vam sporočili, da v tem trenutku saniramo posledice in ugotavljamo škodo. Vse, kar potrebujemo, je sonček, da posuši igralnice, da lahko ponovno sprejmemo naše otroke in nadaljujemo z delom.

V nedeljo so se naši strokovni delavci z družinskimi člani in prijatelji hitro odzvali in smo s pomočjo prizadevnih gasilcev do polnoči uspeli rešiti večino didaktičnih sredstev in opreme. Uničena so nekatera večja didaktična sredstva. Najnujnejše bomo zaenkrat razporedili v enoto Školjka iz ostalih enot, kasneje bomo pa jih bomo nadomestili iz sredstev zavarovalniških premij.

Zato se zahvaljujemo vsem, ki ste nam želeli podariti igrače in vas prosimo, da jih preusmerite izolskim družinam, ki so v nedeljo utrpele škodo tako kot nas vrtec.

Ko bomo ugotovili, kakšna je dejanska škoda v našem vrtcu in kaj potrebujemo, vas bomo nagovorili in smo prepričani, da boste stopili skupaj in nam pomagali! Hvala, Izola

(Skupno 37 obiskov, današnjih obiskov 1)